1 maart 2024

Welkom in deze nieuwe maand. De maand van mijn verjaardag, de maand van de lente. In eerste instantie had ik het maandthema ‘Dromen’. En toch, last minute, besloten om deze om te zetten naar: ‘Het mag moeiteloos gaan…’ Voor mij een reminder, een mantra om de focus daar op te gaan leggen. De focus op moeiteloosheid. Als in een flow, vanuit zachtheid en vertrouwen.

Eigenlijk enorm gelinkt aan ‘dromen’. Want onder dromen zitten je zielsverlangens. En deze zijn, wanneer je een paar hobbels hebt genomen en overtuigingen en angsten hebt getackeld, moeiteloos en in lijn met je ziel. Een deeltje van jou! Een vanzelfsprekendheid, alleen daardoor niet (meer) zichtbaar naar je zelf toe. Of door allerlei overtuigingen, angsten aan de kant gezet omdat het niet past in je huidige leven. Maar ik, en jij ook, mogen de regie terugpakken…Kiezen voor JOUW LEVEN en de daarbij horende dromen en verlangens…

Ook in Soul writer maak ik opnieuw keuzes, omdat het moeiteloos mag gaan…zonder te denken aan tekorten, ‘moeten’, groei vanuit pijn en angst. Nee, ik mag er NU voor kiezen om eens mijn hart echt te gaan volgen en vanuit moeiteloosheid leven. Leven in flow, vanuit zachtheid en vertrouwen. Wanneer ik mij daar volledig aan over kan geven, zal ik overvloed ervaren (in welke zin en vorm ook).

Benieuwd naar waar ik voor kies en welke ‘gevolgen’ daar bij horen? Lees het in de nieuwste Soul letter…vandaag gaat deze de deur uit, maar met liefde stuur ik deze nog t/m aanstaande zondag (3 maart) na en dan lees je ook direct mijn nieuwste aanbod. Oh en nog een goede reden: je ontvangt als Soul letter abonnee altijd 10% korting op mijn aanbod.
Meld je nu aan op mijn website!

Liefs,
Margreet

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *