Coaching

Algemeen

Na het coaching traject heb je meer zelfkennis en -inzicht middels het intuïtief schrijven. Door het schrijven met jezelf kun je een innerlijk kompas ontwikkelen waardoor je richting in je leven helder wordt vanuit je hart en intuïtie.

Coaching

In een coaching traject wandel ik een stukje met je mee. Ik volg jou, luister naar je verhaal, spiegel en geef terug, reik handvaten aan. Intuïtief schrijven staat in het coaching traject centraal. Tijdens het traject krijg je praktische, gevarieerde en creatieve opdrachten & oefeningen mee om dichter bij jezelf te komen en vanuit jezelf te gaan leren schrijven. De opdrachten & oefeningen zullen aansluiten bij jouw thema’s waar jij tegenaan loopt in je huidige leven. Tevens zal je een basis leggen om na het traject zelfstandig met jezelf in contact te komen middels intuïtief schrijven. Je zult meer en beter weten wie je bent & wat je wilt. Zodat je na het coaching traject zelfstandig jouw kruispunten kunt gaan nemen, zelf je eigen pad gaat bewandelen vanuit je innerlijke kompas en een leven kan gaan leiden vanuit hart & intuïtie.

Positieve effecten

Onderzoek toont aan dat ‘intuïtief en creatief’ schrijven stress verlagend, inzicht gevend, gezondheid bevorderend en therapeutisch kan werken. Intuïtief schrijven is dus een prachtig instrument voor je persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent dat je met het schrijven makkelijker leert om bij je intuïtie te komen en hoe je vandaar uit naar de kern in jezelf kunt gaan. Je ontdekt waar jouw hart naar uitgaat. Door te schrijven ervaar je hoeveel invloed je hebt op je eigen leven. Je kan jezelf persoonlijke vragen stellen, vertrouwen ontwikkelen in je intuïtie of gewoon tijd voor jezelf nemen door te gaan schrijven. Ook kun je oude pijn loslaten als je naar het verhaal eronder gaat. Middels intuïtief schrijven ga je laagje voor laagje, steeds dieper en dichter bij de kern komen, waardoor heling de ruimte krijgt.

“I write because
I don’t know what I think
until I read what I say”

O' Connor

Voor wie is coaching?

– Heb je behoefte aan verandering in je leven?
– Sta je op dit moment op een kruispunt?
– Heb je helderheid nodig?
– Zit je vast in bepaalde gewoontes of patronen?
– Wil je meer in contact zijn met je intuïtie?

Intuïtief schrijven is een krachtig instrument om inzicht in bovenstaande te krijgen. Natuurlijk heeft ieder zijn eigen persoonlijke redenen om een coaching traject te gaan volgen. Het enige wat je nodig hebt is pen, papier, een open houding naar je zelf en de commitment naar jezelf om dagelijks tijd in te plannen.

Wat kun je verwachten?

Na aanmelding voor een coaching traject plannen we eerst een gratis kennismakingsgesprek in. Het hele traject zal online zijn (communicatie via mail, app en calls).
Tijdens het online kennismakingsgesprek zullen we nader met elkaar kennismaken, zal ik mijn rol als coach uitleggen en onderzoeken we samen op welk vlak binnen je leven ik een stukje mee mag gaan wandelen. Waar loop je tegenaan en waar wil je iemand naast je hebben wandelen die er met een andere blik naar kijkt…
Na het kennismakingsgesprek zal ik het één en ander op papier zetten wat in het gesprek is besproken en naar je mailen. Wanneer je een goed gevoel hebt na ons kennismakingsgesprek en het fijn vind dat ik met je meewandel, plannen we een wekelijkse of om de week een call in en ontvang je voor elke call opdrachten & oefeningen aansluitend op jouw persoonlijke situatie.
Halverwege en aan het einde van het coaching traject zal er een evaluatie plaatsvinden. Tijdens zo’n evaluatie kijken we naar het proces of we eventuele doelen moeten bijstellen en uiteindelijk ook samen beslissen of je je pad verder alleen gaat bewandelen of dat ik nog wat voor je kan betekenen.

“Trust your intuition.
It is the best friend
you will ever have”

Judith Orloff

Wat is jouw investering?

Een coaching traject vraagt je om +/- 4 a 6 uur per week* (uren persoonsafhankelijk) te investeren.
Deze is als volgt ingedeeld:
1. Dagelijks schrijven (15 minuten per dag)
2. Wekelijkse opdrachten, bestaande uit:
– een ademhalings-, grondings-, ontspanningsoefening of een geleide meditatie,
– 1 creatieve schrijfopdracht,
– 1 verdiepende schrijfopdracht en
– overige opdracht
3. Wekelijkse ‘call’ (1 uur per week)

* Mogelijkheid om elke twee weken een ‘call’ in te plannen en dan zal je minder uren per week hoeven te investeren, met de zelfde hoeveelheid opdrachten/ oefeningen.

Kosten coaching

De kosten van een coaching traject zijn:
– €70 per sessie/ week of
– €600 met een 10-strippenkaart*

*uitleg hieronder

Je ontvangt hiervoor per sessie/ wekelijks:
– 1 uur online beeldbellen (‘call’)
– 4 opdrachten & oefeningen
– onbeperkt coaching en begeleiding via mail en app.

Je hebt de keus uit een wekelijkse call of om de week (je ontvangt hetzelfde, echter heb je meer tijd voor de opdrachten/ oefeningen).

10-strippenkaart

In plaats van per sessie/ week te betalen is het ook mogelijk om een 10-strippenkaart te kopen.
Een 10-strippenkaart kost €600, wat staat voor €60 per week en voor 10 sessies/ weken.
De strippenkaart is 1 jaar geldig en hoeft niet aaneensluitend 10 keer gebruikt worden.
Soms is er behoefte aan een eenmalige sessie of korte coaching trajecten verspreid over de tijd.
Met een coaching sessie vanuit een strippenkaart ontvang je hetzelfde als bij een losse sessie.

Aanmelden coaching

Je kunt je hieronder aanmelden voor een coaching traject (geef in het onderwerpveld aan dat het om coaching gaat). Ik neem dan binnen 3 werkdagen contact met je op om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen. Heb je eerst nog vragen en/ of onduidelijkheden over het coaching traject, laat het me vooral weten. Stuur mij vrijblijvend een bericht.