Soul writing training

Algemeen

Na de intuïtief schrijven training heb je meer zelfinzicht en kun je makkelijker vanuit jouw intuïtie gaan schrijven.

Intuïtief schrijven training

Tijdens de 8 weken durende training leer je met behulp van praktische, gevarieerde en creatieve opdrachten & oefeningen om dichter bij jezelf te komen en vanuit jezelf te gaan leren schrijven.
Daarna zul je meer zelfinzicht hebben gekregen, waardoor er een basis is gelegd om in contact te komen met je intuïtie, weet wie je bent & wat je wilt.

Positieve effecten

Onderzoek toont aan dat ‘intuïtief en creatief’ schrijven stress verlagend, inzicht gevend, gezondheid bevorderend en therapeutisch kan werken. De intuïtief schrijven training is een prachtig instrument voor je persoonlijke ontwikkeling. Dat betekent dat je met het schrijven makkelijker leert om bij je intuïtie te komen en hoe je vandaar uit naar de kern in jezelf kunt gaan. Je ontdekt waar jouw hart naar uitgaat. Door te schrijven ervaar je hoeveel invloed je hebt op je eigen leven. Je kan jezelf persoonlijke vragen stellen, vertrouwen ontwikkelen in je intuïtie of gewoon tijd voor jezelf nemen door te gaan schrijven. Ook kun je oude pijn loslaten als je naar het verhaal eronder gaat. Middels intuïtief schrijven ga je laagje voor laagje, steeds dieper en dichter bij de kern komen, waardoor heling de ruimte krijgt.

“Let your heart grow
&
your soul glow”

Voor wie is de training?

– Heb je behoefte aan verandering in je leven?
– Sta je op dit moment op een kruispunt?
– Heb je helderheid nodig?
– Zit je vast in bepaalde gewoontes of patronen?
– Wil je meer in contact zijn met je intuïtie?

Intuïtief schrijven is een krachtig instrument om inzicht in bovenstaande te krijgen. Natuurlijk heeft ieder zijn eigen persoonlijke redenen om deze training te volgen.
Het enige wat je nodig hebt is pen, papier, een open houding naar je zelf en de commitment naar jezelf om dagelijks tijd in te plannen.

Opbouw training

De opzet van de Soul writing training is zo opgebouwd, dat iedereen kan beginnen met de training.
Wekelijks staat een thema centraal met een stukje theorie. Daarnaast ga je opdrachten en oefeningen doen die op het thema aansluiten. De opdrachten bestaan uit oefeningen voor ademhaling, gronding en ontspanning, schrijfopdrachten en creatieve opdrachten.
De bedoeling van deze oefeningen en opdrachten is dat je aan het einde van de training een arsenaal aan technieken, opgebouwde schrijfervaring, verkregen inzicht en zelfkennis hebt en de verdieping in kan gaan met intuïtief schrijven.

“Intuition is the
whisper of the soul”

Jiddu Krishnamurti

Studiebelasting

De training heeft een gemiddelde studiebelasting van +/- 5 à 6 uur per week (uren persoonsafhankelijk).
Deze is als volgt ingedeeld:
1. Dagelijks schrijven (15 minuten per dag)
2. Wekelijkse opdrachten, bestaande uit:
– een ademhalings-, grondings-, ontspanningsoefening of een geleide meditatie,
– 1 creatieve schrijfopdracht,
– 1 verdiepende schrijfopdracht en
– 1 à 2 overige opdrachten.
3. Wekelijkse ‘live’ (+/- 1/2 – 1 uur per week)

Kosten training

De Soul writing training kan in een kleine groep (maximaal 5 personen) worden gevolgd. Je ontmoet elkaar in de lives en zit in de groepsapp.
Mocht je liever persoonlijke begeleiding, dan kun je de Soul writing training 1 op 1 volgen. De inhoud van de training is het zelfde als bij de groep, maar er is meer ruimte voor het persoonlijke proces.

Kosten Soul writing training groep €160,-
Eerstvolgende startdatum Soul writing training groep: 30 oktober t/m 23 december 2023. Meld je aan voor woensdag 25 oktober 2023! Klik hier voor meer data.

Kosten Soul writing trainig 1 op 1 €240,-
Startdatum Soul writing training 1 op 1: op ieder moment en in overleg.

NOTE: Mocht het geld een probleem zijn, stuur mij vooral een berichtje. We kijken dan samen naar een oplossing om de training alsnog te kunnen volgen. Geld moet geen belemmering zijn om je persoonlijk te ontwikkelen!

 

Aanmelden training

Je kunt je hieronder aanmelden voor de Soul writing training. Geef in je bericht aan of het gaat om een groeps- of 1 op 1 -aanmelding.

Heb je eerst nog vragen en/ of onduidelijkheden over de training of wil je persoonlijk kennismaken, geen probleem. Laat het me vooral weten. Stuur mij vrijblijvend een bericht.