Reviews

Lieve Margreet,
De soulQuest heeft mij enorm geholpen om inzicht te krijgen in waar ik nu ben, wat ik wil en of het wel het juiste pad is qua werk.

Ik ben erachter gekomen dat ik wel op de juiste weg ben. In mijn privéleven was er een enorme vraag naar rust en ontspanning en op werkgebied had ik een wissel van afdeling nodig. Ik ben gaan luisteren naar de twee inzichten en aan de slag gegaan. Ik ben van afdeling gewisseld en plan meer rust en ruimte in.

N.R.M., 25 jaar
SoulQuest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lieve Margreet, dankjewel dat ik bij jou deze mooie training kon volgen! Ik ben mij door de training meer bewust geworden van mezelf en mijn patronen.
Mijn liefde voor schrijven was er al, maar jij hebt mij weer op een andere manier bewust laten schrijven.
Je coaching vond ik erg prettig en je stelde de juiste vragen om mij verder te helpen. Dankjewel daarvoor! Je bent een mooi mens!
L., 38 jaar
Intuïtief schrijven training (1 op 1)

Wat was de Intuïtief schrijven training waardevol! 
Ik heb inzichten gekregen in mijn persoonlijke groei en stapje voor stapje kom ik dichterbij mij zelf! 
Ik vind zelfliefde best lastig, maar doordat ik ben gaan schrijven, ben ik weer een stukje van mezelf gaan houden!
Fijn om jouw als coach te hebben. 
Ik voel me bij jouw gezien en gehoord en je gaf mij tips en advies vanuit je pure zelf en dat gaf mij weer energie om door te gaan als ik even de weerstand voelde! 
Dankjewel lieverd!

en ook…

Margreet loopt met je pad mee tijdens de Intuítief schrijven training en dat is zo fijn! Ik voelde me bij haar gezien en gehoord, ze was er echt voor mij, ze luisterde ook naar mij en dat gaf mij een veilig gevoel. Het voelde voor mij dat ik bij haar mocht zijn met mijn lichte en donkere kanten.
Margreet is een puur, zuiver, mooi en lief mens!
M., 35 jaar
Intuïtief schrijven training (groep)

 

Wat was de Intuïtief schrijven training een ontdekkingsreis!

Ik heb geleerd met grote regelmaat me vrij te schrijven. Aan de hand van de thema’s heb ik allerlei stappen kunnen zetten op weg naar mezelf.

Ik ben tegen grenzen en weerstand aangelopen en dan was daar Margreet die op liefdevolle wijze weer een duwtje in de goede richting wist te geven. Haar feedback heeft mij steeds verrast en gemotiveerd.

De live-sessies vond ik naast heel gezellig ook heel waardevol. Je leert zoveel van elkaar, er is zoveel herkenning.

Margreet, dankjewel voor deze fijne training, dankjewel voor de liefdevolle en stimulerende feedback, dankjewel voor jou, fijn mens!

C., 75 jaar
Intuïtief schrijven training (groep)