SoulQuest

Algemeen

Na een SoulQuest heb je meer helderheid & inzicht op jouw vraag, waardoor je weer zelfstandig en met goede moed verder kunt wandelen.

SoulQuest

Soms kom je op een kruispunt in je leven. Je weet niet welke richting je op wilt gaan. SoulQuest* kan je dan verder helpen.
Jij ontvangt schrijfopdrachten die aansluiten op jouw vraag. Deze schrijfopdrachten helpen je om met je zelf in gesprek te gaan of eigenlijk: met je zelf te gaan schrijven.
Waarbij jij vanuit jouw hart & intuïtie jezelf de vraag kan beantwoorden. Jouw innerlijke wijsheid en weten geeft jou inzichten en vertrouwen om een keuze te maken en weer verder te wandelen.

*SoulQuest staat voor een zielenvraag en een zoektocht naar binnen. Het Engelse question (vraag) en queste (zoektocht) = SoulQuest

Positieve effecten intuïtief schrijven

Intuïtief schrijven, of Soul writing, is schrijven over wat je wilt en nodig hebt. Schrijven over je dromen en zielsverlangens. Het schrijven vanuit je intuïtie en ziel. Het is puur en soms ook rauw en pijnlijk. Het schrijven brengt je inzicht, werkt therapeutisch en is stress verlagend. Verder is het schrijven ook ontzettend leuk en fijn. Je hebt alleen pen & papier nodig!

“Even on lost & abandoned tracks you can still walking”

Soul writer

Voor wie is SoulQuest?

SoulQuest is laagdrempelig, kort en krachtig. Het is voor iedereen geschikt en kan je net dat laatste zetje geven. Namelijk vertrouwen en moed om dat kruispunt te nemen. De richting die jij op wilt gaan!

Wat kun je verwachten?

Wanneer jij kiest voor een SoulQuest vraag ik je om een concrete vraag te formuleren, zodat ik voor jou persoonlijk een document kan gaan maken. Je ontvangt binnen 10 werkdagen een uitgebreid document (in PDF-bestand) waarin aanvullende informatie, tips en handvatten en een aantal opdrachten in zullen staan. Met dit document kun jij zelfstandig en in eigen tempo aan de slag.

De opdrachten bestaan uit:
– 1 ontspanningsoefening,
– 1 creatieve schrijfopdracht, 
– 2 á 3 intuïtieve schrijfopdrachten en
– dagelijks schrijven.

Alle opdrachten sluiten aan op jouw vraag. Verder mag je je uitgewerkte schrijfopdrachten insturen voor eventuele feedback (binnen 3 maanden na aanvraag). Mag! Voel de vrijheid om voor jezelf te schrijven, echter kan het enorm waardevol zijn om feedback erop te ontvangen.

“Stay focused, no matter what.
Trust your inner compass.”

Soul writer

Kosten SoulQuest

De kosten voor een SoulQuest zijn €75 per (aan)vraag*.

* Mocht je na een SoulQuest behoefte hebben aan een coachingtraject, ontvang dan bovenstaand bedrag terug wanneer je besluit om een traject bij mij te gaan volgen. Dit aanbod geldt in combinatie met de 10-strippenkaart t.w.v. €600 (dan betaal je slechts €525) en binnen 1 jaar (vanaf datum aanvraag SoulQuest).

Aanmelden SoulQuest

Je kunt je hieronder aanmelden voor een SoulQuest. Ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op met alle benodigde informatie. Heb je eerst nog vragen en/ of onduidelijkheden over SoulQuest, laat het me vooral weten. Stuur mij vrijblijvend een bericht.