SoulXplore

Algemeen

Met SoulXplore kun je op een laagdrempelige wijze kennismaken met intuïtief schrijven. Je gaat op onderzoek rondom een thema en krijgt meer inzicht in jezelf.

SoulXplore

Een heel seizoen lang, ontvang je elke 3 weken een schrijfopdracht in je mailbox. Een schrijfopdracht welke aansluit op een seizoen. Elk seizoen heeft een thema waarbij je middels schrijfopdrachten naar binnen gaat en op ontdekkingsreis gaat. Je leert jezelf steeds meer kennen en ontdekken.

Positieve effecten intuïtief schrijven

Intuïtief schrijven, of Soul writing, is schrijven over wat je wilt en nodig hebt. Schrijven over je dromen en zielsverlangens. Het schrijven vanuit je intuïtie en ziel. Het is puur en soms ook rauw en pijnlijk. Het schrijven brengt je inzicht, werkt therapeutisch en is stress verlagend. Verder is het schrijven ook ontzettend leuk en fijn. Je hebt alleen pen & papier nodig!

“Word je
eigen prioriteit”

Soul writer

Voor wie is SoulXplore?

– Houd je van avontuur?
– Wil je je binnenwereld (her)ontdekken?
– Ben je leer- en nieuwsgierig?
– Houd je van reflecteren?
– Wil jouw intuïtie zich gehoord voelen?
– Wil je op het ritme van de seizoenen meebewegen?

SoulXplore is voor de avonturier, die nieuwsgierig is naar zichzelf en niet zo goed weet hoe te beginnen en het misschien nog wat spannend vindt.
Graag nodig ik je uit om dan te starten met SoulXplore.
Laagdrempelig, vanuit huis, in een rustig tempo & eigen tijd en ondertussen toch uitgedaagd worden om regelmatig te gaan intuïtief schrijven: schrijven met jezelf.

Wat kun je verwachten?

Wanneer je je aanmeldt voor SoulXplore, ontvang je op de eerste dag van het seizoen (21 december, 21 maart, 21 juni of 21 september) jouw eerste schrijfopdracht in je mailbox. Daarna zul je elke 3 weken een schrijfopdracht ontvangen. In totaal ontvang je elk seizoen 5 schrijfopdrachten.

Een schrijfopdracht begint eerst met een ontspanningsoefening, om op deze wijze makkelijker naar binnen te gaan. Zodat je vanuit ontspanning kan starten met de schrijfopdracht.

Ieder seizoen heeft zijn eigen thema, namelijk:
– winter: “bezinning & rust”
– lente: “zaadjes planten”
– zomer: “groei & bloei”
– herfst: “verandering & loslaten”

Een leuk, bijkomend voordeel is, naast het zelfinzicht en leren met jezelf te schrijven, dat je de opdrachten jaarlijks kunt herhalen en op deze wijze langzaam, laagje voor laagje, dieper kunt gaan. En dit allemaal in het ritme van de seizoenen.

Een prachtig cadeau voor jezelf of aan iemand anders!

“De natuur is de toegangspoort
naar jouw innerlijke wijsheid”

Soul writer

Kosten SoulXplore

SoulXplore kun je per seizoen of voor één jaar aanschaffen.

Kosten SoulXplore:
€ 19,95 per seizoen of
€ 49,95 per jaar

Startdata
Winter: 21 december 2023
Lente: 21 maart 2024
Zomer: 21 juni 2024
Herfst: 21 september 2024

Aanmelden vóór de 14e van het betreffende seizoen!

Aanmelden SoulXplore

Je kunt je hieronder aanmelden voor SoulXplore (geef in het onderwerpveld of het om een seizoen of om een jaar gaat. Mocht je een voorkeur hebben voor een bepaald seizoen, laat het mij vooral weten. Ik neem binnen 3 werkdagen contact met je op met alle benodigde informatie. Meld je uiterlijk 7 dagen voor de startdatum van SoulXplore aan (zie hierboven voor de data). Heb je eerst nog vragen en/ of onduidelijkheden over SoulXplore, laat het me vooral weten. Stuur mij vrijblijvend een bericht.