Workshop “Follow the rainbow”

Algemeen

Na de workshop “Follow the rainbow” leer je om met behulp van beeld vanuit je zelf te gaan schrijven: intuïtief schrijven. Door het schrijven met jezelf kun je een innerlijk kompas ontwikkelen waardoor je richting in je leven helder wordt vanuit je hart en intuïtie.

Workshop

In de workshop “Follow the rainbow” staat positiviteit, plezier & passie voorop. Met deze ingrediënten creëer je ontspanning, welke je nodig hebt om uiteindelijk met je zelf te gaan schrijven. Intuïtief schrijven, of Soul writing, kent verschillende manieren, of methodes, om in contact te komen met je intuïtie, zoals schrijven vanuit beeld.

In deze workshop krijg je tools en handvaten aangereikt om vanuit ontspanning en oefening de diepte in te gaan. Direct erna ontvang je een werkboek. Hierin staan alle oefeningen en opdrachten, met uitgebreide informatie en extra oefeningen en opdrachten. Zodat jij na de workshop zelfstandig aan de slag kan gaan met intuïtief schrijven vanuit beeld.

Positieve effecten intuïtief schrijven

Soul writing is schrijven over wat je wilt en nodig hebt. Schrijven over je dromen en zielsverlangens. Het schrijven vanuit je intuïtie en ziel. Het is puur en soms ook rauw en pijnlijk. Het schrijven brengt je inzicht, werkt therapeutisch en is stress verlagend. Verder is het schrijven ook ontzettend leuk en fijn. Je hebt alleen pen & papier nodig!

Het mooie aan beeldend schrijven is dat ieder vanuit zijn eigen referentiekader, maar ook vanuit intuïtie, een heel ander verhaal kan schrijven en betekenis aan hetzelfde beeld kan geven. Jouw intuïtie vertelt jouw verhaal, jouw pijnpunten en jouw pad. Je mag er leren op vertrouwen dat jouw intuïtie, en ook jouw ziel, jou helpen je eigen pad te bewandelen. Het pad welke voor jou bestemd is, alleen voor jou!

“Beneath your dreams lie your soul desires. These are your lifes compass”

Soul writer

Voor wie is de workshop?

– beelddenkers
– woordengoochelaars
– creatieve breinen
– schrijvers
– levenskunstenaars
– leergierigen
– nieuwsgierigen
– moedige mensen
– waaghalzen en
– iedereen die zich niet in hokjes wil laten plaatsen 😉

Het is een ontzettende leuke en laagdrempelige kennismaking met intuïtief schrijven. Je gaat vanuit beeld een begin maken met intuïtief schrijven.

Wat kun je verwachten?

In de workshop “Follow the rainbow” gaat het vooral om doen, maar ook plezier. Alle theorie en achtergrondinformatie kun je vinden in het werkboek, die je na de workshop ontvangt. Hierdoor is er tijdens de workshop alle tijd voor het oefenen met intuïtief schrijven vanuit beeld.
Stap voor stap, laagje voor laagje, gaan we samen de diepte in. De opdrachten zullen gevarieerd en prikkelend zijn.
Je zult vooral individueel de opdrachten uitvoeren en eventueel samen met anderen de opdrachten bespreken.
Het voordeel van een groep is gezelligheid, verbondenheid en herkenning maar ook inspirerend en motiverend. Door dat het een kleine groep is, zal het ook een veilige en ontspannen setting bieden.

In het werkboek staan alle opdrachten welke je hebt gedaan, maar ook heel veel extra opdrachten/ variaties welke je na de workshop verder kan uitvoeren. Op deze wijze kun je intuïtief schrijven vanuit beeld nog meer eigen maken.
Je mag de opdrachten uit het werkboek met mij delen, zodat ik het een en ander van feedback kan voldoen. De feedback is gebaseerd op het proces van intuïtief schrijven in het algemeen en vanuit beeld.

“Always follow your dreams, there are no limits”

Soul writer

Kosten workshop

De kosten zijn €45 per persoon.
De workshops zijn op afspraak en duren ongeveer 4 uur (afhankelijk van de groepsgrootte).

Aanmelden workshop

Je kunt je hieronder aanmelden voor de workshop (geef in het onderwerpveld aan dat het om een workshop gaat). Ik neem dan binnen 3 werkdagen contact met je op met alle benodigde informatie.  Heb je eerst nog vragen en/ of onduidelijkheden over de workshop, laat het me vooral weten. Stuur mij vrijblijvend een bericht.